UŽASNA TRAGEDIJA U BEČMENU: Dečak (8) poginuo kada se vraćao iz škole

Izvor: Press, 22.Dec.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA TRAGEDIJA U BEČMENU: Dečak (8) poginuo kada se vraćao iz škole

Nikola B. (8) pretrčavao ulicu, u tom trenutku na njega autom naleteo N. Č. (26) i naneo mu teške povrede, od kojih je mališan ubrzo preminuo
Nikola B. (8) iz Bečmena poginuo je juče kada je na njega naleteo N. Č. (26) svojim „folksvagen polom“.
Dečak koji je zadobio teške povrede preminuo je na mestu, a vozač je priveden u policiju.

Nesreća se dogodila u Glavnoj ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Bečmenu u 11.40.

Leteo nekoliko metara

Nesrećni dečak, koji je učenik trećeg razreda, vraćao se iz škole i izašao je iz autobusa na liniji 604, pa pokušao da pređe ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz koji je uklonjen zbog radova.
- Nikola je verovatno hteo da ode u prodavnicu, čim je počeo da pretrčava ulicu, jer se njegova kuća nalazi sa iste strane kao i autobusko stajalište. On nije video automobil, a očigledno da ga ni N. Č. nije video, pa ga je udario - objašnjava izvor Kurira.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zapomagao je pored tela malog Nikole

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2017

Očevidac nesreće u Bečmenu u kojoj je Nikola Č. (26) kolima usmrtio osmogodišnjaka: Mnogo voli decu i savestan je vozač, a poginulog dečaka je poznavao. Čula sam udarac i videla da je nešto odletelo DOZIVAO je u pomoć iz sveg glasa. U očaju se naslonio na saobraćajni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.