UŽASAVAJUĆI SNIMCI IZ RIO DE ŽENEIRA: Ogromne vertikalne grobnice za žrtve korone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2020, 11:54

UŽASAVAJUĆI SNIMCI IZ RIO DE ŽENEIRA: Ogromne vertikalne grobnice za žrtve korone (VIDEO)

Broj smrtnih slučajeva u Brazilu premašuje 6.000.

Snimci iz vazduha napravljeni u četvrtak pokazuju ogromno groblje sa vertikalnim strukturama gde je postavljeno osam kovčega uvis izvan Rija de Žaneira za žrtve koronavirusa, jer broj smrtnih slučajeva u Brazilu premašuje 6.000.

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro odbacio je bolest kao „mali grip“ i sukobljava se sa guvernerima države zbog mera kretanja koje su uvedene u celoj zemlji od početka krize. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Latinoamerika suočena je sa prepunim bolnicama, mrtvačnicama i grobljima, dok broj zaraženih i dalje raste velikom brzinom, udvostručivši se sa 45.000 na gotovo 90.000 u poslednjih 10 dana, pokazuju podaci sačinjeni od univerziteta Džons Hopkins.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.