UŽAS U ŠVAJCARSKOJ! Srbin ubio ćerkicu (3), uhapšena i maćeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 08:23

UŽAS U ŠVAJCARSKOJ! Srbin ubio ćerkicu (3), uhapšena i maćeha

Devojčica je, kako prenose, ubijena u petak, a par sati pre tragedije, otac je na Instagramu postavljao fotografije srećne dece

Policija u Švajcarskoj uhapsila je muškarca i ženu, državljane Srbije, zbog sumnje da su ubili trogodišnju devojčicu.

Kako prenose švajcarski mediji, uhapšeni su otac (24) i maćeha (24).

.

Kako prenose mediji, otac i maćeha su u petak oko 20.20 časova pozvali hitnu pomoć, navodeći da devojčica ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da diše. Po dolasku lekara, konstatovana je smrt devojčice.

Ubrzo je ustanovljeno da je devojčica imala brojne povrede po telu.

- Povrede su bile sumnjive i pokrenuta je istraga - naveli su kratko iz tužilaštva.

Prilikom obdukcije ustanovljeno je da je devojčica preminula od povreda koje su joj nanete udarcima.

Poznanici porodice kažu da je Srbin već godinama živeo i radio u Švajcarskoj, te da je devojčicu dobio iz vanbračne veze.

- Dugo se borio da devojčica dođe i da živi sa njim - navodi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DELOVALI SU SREĆNO, MAĆEHA JE PRIHVATILA" Ovo su Srbi osumnjičeni za ubistvo devojčice (3) - motiv zločina borba za starateljstvo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023

Kobnog dana ništa nije slutilo na tragediju. Otac je na Instagramu postavljao fotografije na kojima se vidi devojčica u društvu polubraće..Trogodišnja devojčica ubijena je u petak u Švajcarskoj, a za njeno ubistvo sumnjiče se otac (24), državljanin Srbije i maćeha (24), takođe naša državljanka...Hitna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.