UŽAS U RAMALI! Nedopustiv potez izraelskih vojnika prema Palestincima koji su čekali oslobađanje svojih najbližih?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 19:33

UŽAS U RAMALI! Nedopustiv potez izraelskih vojnika prema Palestincima koji su čekali oslobađanje svojih najbližih?!

Nova eskalacija na Zapadnoj obali

Izraelska vojska bacila suzavac na Palestince koji čekaju oslobađanje zatvorenika. Izraelska vojska je upotrebila suzavac kako bi rasterala Palestince ispred zatvora Ofer u Ramali koji čekaju dogovoreno oslobađanje zatvorenika.

Kako prenosi agencija Anadolija, pripadnici izraelske vojske rasterali su okupljene Palestince koristeći suzavac i šok bombe, a Palestinci su odgovorili bacanjem kamenja na izraelske snage.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prva grupa od 13 izraelskih talaca, koje je danas oslobodio Hamas, ušla je u Egipat preko prelaza Rafa, dok porodice i prijatelji očekuju oslobađanje palestinskih zatvorenika.

U okviru sporazuma o humanitarnoj pauzi, koji su postigli Hamas i Izrael, 39 palestinskih zatvorenika u izraelskim zatvorima, uključujući 24 žene i 15 dece, premešteno je iz zatvora Damon i Megido u Izraelu u zatvor Ofer na Zapadnoj obali i očekuje se njihovo oslobađanje.

Prema sporazumu o četvorodnevnoj humanitarnoj pauzi u Gazi, ukupno 50 Izraelaca koje drži Hamas biće oslobođeno u zamenu za 150 palestinskih zatočenika u izraelskim zatvorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.