UŽAS U NIŠU: Auto izleteo s puta i zapalio se, vozača (35) izvlačili prolaznici

Izvor: Press, 02.Nov.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NIŠU: Auto izleteo s puta i zapalio se, vozača (35) izvlačili prolaznici

Povređenom muškarcu u pomoć su najpre pritekli prolaznici izvukavši ga iz vozila, a vatrogasci su intervenisali i ugasili zapaljeni automobil.
Foto-ilustracija: freeimages.com/Julia Borysewicz, Telegraf
Niška Hitna pomoć zbrinula je noćas muškarca (35) povređenog nakon što je njegov automobil izleteo sa Toponičkog puta kraj Niša i zapalio se, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.
Povređenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << muškarcu u pomoć su najpre pritekli prolaznici izvukavši ga iz vozila, a vatrogasci su intervenisali i ugasili zapaljeni automobil.
Prema rečima lekara, vozač je zadobio povrede glave i prebačen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje. Nezgoda se dogodila pola sata iza ponoći.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Auto izleteo sa puta i zapalilo se, vozača izvukli prolaznici

Izvor: juGmedia, 02.Nov.2017

Niška Hitna pomoć zbrinula je noćas muškarca (35) povredjenog nakon što je njegov automobil izleteo sa Toponičkog puta kraj Niša i zapalio se...Povređenom muškarcu u pomoć su najpre pritekli prolaznici izvukavši ga iz vozila, a vatrogasci su intervenisali i ugasili zapaljeni automobil...Prema...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.