UŽAS U BRUKLINU: Albanski imigrant (20) ubo policajca NOŽEM U VRAT, nemiri se ne stišavaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:26

UŽAS U BRUKLINU: Albanski imigrant (20) ubo policajca NOŽEM U VRAT, nemiri se ne stišavaju!

Kako se prenosi napadač je 20-godišnji albanski imigrant Dženan Čamović koji je navodno imao veze sa teroristima.

Jedan policajac napadnut je sinoć u njujorškoj četvrti Bruklin i uboden nožem u vrat dok je patrolirao ulicama sa zadatkom da spreči pljačke prodavnica. Prema nezvaničnim podacima, ubio ga je albanski imigrant.

Čamović je ubo nožem policajca u vrat a onda mu je oteo pištolj. Dva policajca su ranjena u incidentu koji se završio tako što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadača ubila policija.

Napad u Bruklinu se dogodio uoči ponoći, u vreme policijskog časa uvedenog zbog višednevnih protesta zbog brutalnog policijskog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu.

Prema rečima poverenika njujorške policije Dermota Šea, trojica policajaca zbrinuti su u bolnici i nisu životno ugroženi, dok je napadač na policajca hospitalizovan s više prostrelnih rana i nalazi se u teškom stanju.

On je napad na policajca nazvao kukavičkim, podlim i ničim neizazvanim, ali je ukazao da ga zbog antipolicijske retorike tokom uličnih protesta ovakav čin agresije nije iznenadio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.