UŽAS NA ZEMUNSKOJ BENZINSKOJ PUMPI! Radinca mu rekla da ne može da parkira na zelenoj površini, pa zbog onoga što joj je uradio MORALA DA INTERVENIŠE POLICIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:32

UŽAS NA ZEMUNSKOJ BENZINSKOJ PUMPI! Radinca mu rekla da ne može da parkira na zelenoj površini, pa zbog onoga što joj je uradio MORALA DA INTERVENIŠE POLICIJA

Privedeni je već osuđivan.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao uhapšenog muškarca (28) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

Okrivljeni je na "NIS" pumpi u Zemunu uputio pretnje radnici da će zapaliti i nju i pumpu, a potom joj je pretnje uputio i u prisustvu policijskih službenika, a pretnjama je prethodilo to što ga je radnica upozorila da ne sme da se parkira na zelenoj površini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod pumpe.

On se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, da je krivično delo izvršio u roku proveravanja i da postoji opasnost da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog za određivanje pritvora prema okrivljenom, koji je rešenjem i određen.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Tamara Ilić/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.