Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 11:59

Novosadsko tužilaštvo o slučaju Ane Mihaljice: Tereti se za 3 krivična dela

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu je u toku postupak preduzimanja određenih dokaznih radnji protiv osumnjičene A.M. iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila tri krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz člana 193. stav 1. Krivičnog zakonika, a po krivičnoj prijavi koju je podnela Policijska uprava Novi Sad broj KU-60959/23 30. novembra prošle godine, navodi se u saopštenju Tužilaštva.
Iz Tužilaštva navode da će u navedenom postupku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prikupiti sve relevantne dokaze radi provere osnovanosti navoda predmetne krivične prijave i utvrđivanja činjeničnog stanja, a u cilju donošenja pravilne i zakonite javnotužilačke odluke.
Nakon okončanja postupka, biće doneta javnotužilačka odluka blagovremeno i u skladu sa zakonom, o čemu će javnost biti obaveštena, napominju iz Tužilaštva.
Protest podrške Novosađanki kojoj su oduzeta deca ispred suda, među okupljenima i taksisti

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dečak koji je usmrtio vršnjaka u Niškoj Banji ne može krivično da odgovara, roditelji pred sudom

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2024

Dečak koji je oktobra prošle godine usmrtio vršnjaka u Niškoj Banji nije krivično odgovoran za to jer je tada imao samo 13 godina, dok se protiv njegovih roditelja vodi postupak zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva...13-godišnji M. M. je u tom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.