UŽAS KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Stravična ispovest silovane devojčice (13) kojoj je brat oduzeo nevinost!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Stravična ispovest silovane devojčice (13) kojoj je brat oduzeo nevinost!

Devojčica L. K. (13) iz Kostolca, koju je silovao rođeni brat A. K. (20), priznala je da ju je on zlostavljao, i ispričala da je on iskoristio situaciju kada im roditelji nisu bili kod kuće da to uradi. 

Ona kaže da ju je brat silovao prošle godine u novembru, i potvrdila da je dete koje je rodila u avgustu, zapravo njegovo.

- Mama i tata su u novembru otišli na pijacu a ja sam ostala sa starijim i mlađim bratom. Igrali smo igrice. U jednom trenutku A. K. mi je stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ruku preko usta, skinuo me je i silovao, dok je mlađi brat sve gledao. Vikala sam mu: "Nemoj, šta to radiš?!", ali nije odustajao. Sve vreme sam plakala - ispričala je L. K. novinarima.

Ona dodaje da je mlađi brat pokušao da je spasi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Zgrabio je drvo i udarao je A. K. po glavi, od čega se onesvestio. On mi je uzeo nevinost, a onda sam shvatila i da sam u drugom stanju. Krila sam stomak da roditelji ne primete - priča devojčica koja je radnicima Centra za socijalni rad prioznala da ju je brat silovao, ali ne i roditeljima. 

L. K. dodaje da joj se brat gadi:

- Tukao je i tatu i malog brata. Neka ga u zatvoru.

A. K. je, pod sumnjom da je učinio ovo krivično delo, uhapšen u ponedeljak. 

(Telegraf.rs / Foto: ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRAVIČNO: Brat silovao sestru koja mu je rodila dete

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2016, 02:04

Zastrašujući slučaj porodičnog zlostavljanja u Kostolcu. Osumnjičeni Arijeton K.(20) je uhapšen, a danas će ga saslušati tužilac POLICIJA je juče uhapsila Arijetona K.(20) u Kostolcu zbog sumnje da je silovao rođenu sestru L. K.(13) u porodičnom domu! Navodno, on je priveden...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.