HOROR U SRBIJI: Brat silovao maloletnu sestru (13)!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U SRBIJI: Brat silovao maloletnu sestru (13)!

U jednoj porodici u Kostolcu došlo je do incesta u kojem je brat A. K. (20) silovao svoju mlađu, maloletnu sestru L. K. (13). A. K. je uhapšen u ponedeljak.

Dečak se sumnjiči da je zlostavljao maloletnu devojčicu, koja je sa njim ostala trudna, i rodila mu bebu u avgustu. Da je on otac, potvrdio je i DNK test.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica je trpela teror od rođenog brata i dok je bila u drugom stanju. 

Devojčica je, kako saznajemo, krila od roditelja da ju je brat silovao i da mu je rodila dete. S obzirom na to, oni misle da je otac izvesni Ivan komšija, koji devojčicu konstantno presreće.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

UŽAS KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Stravična ispovest silovane devojčice (13) kojoj je brat oduzeo nevinost!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016

Devojčica L. K. (13) iz Kostolca, koju je silovao rođeni brat A. K. (20), priznala je da ju je on zlostavljao, i ispričala da je on iskoristio situaciju kada im roditelji nisu bili kod kuće da to uradi. ..Ona kaže da ju je brat silovao prošle godine u novembru, i potvrdila da je dete koje je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.