STRAVIČNO: Brat silovao sestru koja mu je rodila dete

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2016, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Brat silovao sestru koja mu je rodila dete

Zastrašujući slučaj porodičnog zlostavljanja u Kostolcu. Osumnjičeni Arijeton K.(20) je uhapšen, a danas će ga saslušati tužilac POLICIJA je juče uhapsila Arijetona K.(20) u Kostolcu zbog sumnje da je silovao rođenu sestru L. K.(13) u porodičnom domu! Navodno, on je priveden kada su DNK analize potvrdile da nesrećna devojčica nosi njegovo dete.Prema nezvaničnim informacijama, napasnik je L. K. prvi put seksualno zlostavljao prošle godine, a u međuvremenu je ponovio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zločin još jednom kada su njihovi roditelji bili van kuće. Ona je zatrudnela, a njihovi otac i majka su primetili da se nešto čudno dešava sa ćerkom kada je počela da oblači široku odeću. Kada su shvatili da je trudna, odmah su slučaj prijavili policiji. Kako saznajemo, njihove komšije i poznanici su znali da je Arijeton nasilan momak i da stalno upada u nevolje. - Znam ga iz viđenja, ali nisam ni slutio da bi mogao da učini nešto tako monstruozno - kaže jedan Kostolčanin koji nije želeo da otkrije identitet. - Čuo sam da sa porodicom živi u lošim materijalnim uslovima, ali bore se da prežive. Nezvanično, sa ovim slučajem upoznat je i Centar za socijalni rad, a službenici ove ustanove obavili su razgovor sa devojčicom. Arijeton će danas izaći pred tužioca. A slučaj koji je potresao ovu opštinu, epilog će najverovatnije dobiti na sudu. ZA INCEST 11 GODINA JOŠ se pamti jeziv slučaj silovanja u Pančevu. Stevan Ćirić(24) je maloletnu rođenu sestru po majci M. M. napao novembra prošle godine u porodičnoj kući. Navodno, majka je zatekla sina na delu, jer je čula devojčicino zapomaganje i odmah ga je prijavila policiji. On je osuđen oktobra ove godine na 11 godina zatvora zbog višestrukog silovanja maloletne sestre.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HOROR U KOSTOLCU Mladić silovao sestru (13), užas otkriven tek kad se PORODILA

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

Arijeton K. (20) iz Kostolca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju sestru L. K. (13). Nesrećna devojčica je 23. avgusta rodila sina...Mladić je uhapšen prekjuče na stovarištu gde je radio, nakon što su analize DNK potvrdile sumnju istražitelja da je on otac dečaka koga je rodila njegova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.