Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U KOSTOLCU Mladić silovao sestru (13), užas otkriven tek kad se PORODILA

Arijeton K. (20) iz Kostolca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju sestru L. K. (13). Nesrećna devojčica je 23. avgusta rodila sina.

Mladić je uhapšen prekjuče na stovarištu gde je radio, nakon što su analize DNK potvrdile sumnju istražitelja da je on otac dečaka koga je rodila njegova sestra L. K.

Užas i nemaština u kojoj živi porodica lede krv u žilama. U trošnoj kući nema ni struje ni vode, a nesrećna devojčica zbog nemaštine ni pre trudnoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije išla u školu.

- Prošlog novembra, kada sam imala 12 godina, mlađi brat i ja smo igrali igrice na mobilnom telefonu. Arijeton, Toni kako ga zovemo, došao je, ščepao me i stavio mi ruku na usta, a onda me je silovao. Mlađi brat Leonardo, koji ima osam godina, bio je tu, uzeo je drvo i udario Tonija u glavu i onesvestio ga. Leonardo jeste sve to video, ali ne razume šta se desilo. Zna samo da je nešto loše - priseća se agonije kroz koju je prošla zlostavljana devojčica i dodaje da ju je brat silovao i posle toga još jednom, kada su roditelji bili na pijaci.

Kako kaže, o svemu je ćutala i trudila se da izbegava brata. Posebno se bojala da ostane sama sa njim u kući. Primetila je da stomak počinje da joj raste i shvatila je da je trudna

- Pre šest meseci moj otac je primetio da nosim široku i crnu garderobu. Pitao me je da li postoji čovek koji samo nosi crno, a onda je primetio i moj stomak. Mama mi je lupila šamar i tada sam priznala da imam bebu u stomaku. Tata je odmah otišao u policiju i prijavio silovanje - priča L. K.

Pre nego što je prijavio silovanje, Kadri K. je insistirao da mu ćerka kaže ko joj je napravio dete, ali ga je ona od sramote slagala.

- Rekla sam da me je silovao izvesni Ivan. Taj Ivan živi u nekom selu i poznanik je našeg komšije. Često je dolazio kod njega i udvarao mi se. Nisam ocu rekla da me je brat silovao zato što me je sramota i što su mi mama i tata teško bolesni, samo bi ih sekirala. Ali istinu sam otkrila radnicima Centra za socijalni rad - dodaje zlostavljana devojčica.

Kako kaže, i pre silovanja Arijeton je maltretirao i roditelje i mlađeg brata. Pretio je da će uzeti pištolj i ubiti ih kao zečeve, pa se plašila da će, ako otkrije istinu ko ju je silovao, povrediti roditelje i mlađeg brata.

Socijalni radnici odmah su svoja saznanja preneli policiji, a DNK nalazi potvrdili su jezivu priču. Međutim, roditelji L. K. još uvek ne znaju da je njihovu ćerkicu silovao upravo njihov sin.

Kada je prekjuče uhapšen Arijeton, roditelji su, kako napominje L. K., počeli da plaču.

- Oni još ne znaju zašto je uhapšen brat. Moja glava se smirila - dodaje silovana devojčica.

Otac Kadri, sa kojim su reporteri „Blica“ juče pričali, ponovio je da je devojčicu napastvovao Ivan, koji je oženjen i ima decu. Ipak, crv sumnje je i u njemu.

- Ako je moj sin silovao svoju sestru, sekirom ću ga ubiti - tvrdi Kadri. Arijetona će danas saslušati tužilac.

Poznat kao problematičan

Osumnjičeni Arijeton je u varoši poznat kao problematičan dečko i za njega niko nema reči hvale. Letos je u centru spopadao 16-godišnju devojku, nakon čega se ona požalila svom dve godine starijem bratu, koji je Arijetona pretukao.

Centar radio svoj posao

Tatjana Rajić, direktorka Centra za socijalni rad u Kostolcu, juče je za "Blic" kratko rekla da zna o kom slučaju pitamo, ali da nije upoznata sa svim detaljima.

- Kolege koje su vodile taj slučaj nisu tu, morala bih razgovarati s njima. Pozovite nas ujutru - rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.