UŽAS! Devojčica Vanja (14) nestala na putu do škole! Majka Zorica i otac Aleksandar mole za pomoć, sumnjaju da je kidnapovana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 21:34

UŽAS! Devojčica Vanja (14) nestala na putu do škole! Majka Zorica i otac Aleksandar mole za pomoć, sumnjaju da je kidnapovana!

Devojčica je nestala juče ujutru, a na sebi je imala crnu jaknu, crne farmerke, bele patike sa braon šarom

Vanja Gorčevska (14) nestala je juče u Skoplju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Njeni roditelji Zorica i Aleksandar mole sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave u najbližu policijsku stanicu.

Roditelji sumnjaju da je devojčica možda kidnapovana. Vanja je rođena 27.11.2009. godine u Skoplju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Sa sobom je ponela i crni školski ranac, a imala je i telefon marke ajfon.

Devojčica je visoka oko 175 centimetara, ima tamno braon kosu, braon oči, ima protezu i na gornjoj i donjoj vilici i mladež na desnoj strani lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.