UŽAS: Dečak (9) prebijen na smrt dok je branio sestru (11) od silovanja!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Dečak (9) prebijen na smrt dok je branio sestru (11) od silovanja!

Zločin se dogodio u dvorištu kuće u Virdžiniji u kojoj su se brat i sestra igrali. Za sada nepoznati napadač pokušao je da siluje devojčicu. Brat je odmah pokušao da pomogne sestri, ali ga je napadač udario ciglom u glavu

Stravičan zločin je potresao Virdžiniju (Foto:Arhiva)

Dečak iz Virdžinije star 9 godina prebijen je na smrt dok je pokušavao da spasi stariju sestru (11) od silovanja. Američka policija i dalje traga za napadačem.

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Zločin se dogodio u dvorištu kuće u kojoj su se brat i sestra igrali. Za sada nepoznati napadač pokušao je da siluje devojčicu. Brat je odmah pokušao da pomogne sestri, ali ga je napadač udario ciglom u glavu. Dečak je preminuo na licu mesta.

 

Identitet žrtava takođe nije saopšten. Posle napada devojčica je prebačena u lokalnu bolnicu.

 

- Osećao je da mora da zaštiti sestru. Bio je njen čuvar i štitio ju je do smrti – rekla je jedna od komšinica nastradalog dečaka za američke medije.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrabri osmogodišnjak dao život da zaštiti sestru

Izvor: Blic, 03.Maj.2014, 23:33

Osmogodišnji Martin Kob iz Ričmonda u Virdžiniji nastradao je u pokušaju da zaštiti sestru od silovatelja, prenosi “Dejli mejl”...U četvrtak popodne dok su se Martin i njegova 12-godišnja sestra igrali nedeleko od svoje kuće, devojčici je prišao jeden tinejdžer, posekao je po licu i počeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.