UŠETAO U POLICIJU U GROCKOJ I PRIZNAO: Ubio sam čoveka u svom dvorištu

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠETAO U POLICIJU U GROCKOJ I PRIZNAO: Ubio sam čoveka u svom dvorištu

Vladimir Anđelković dva dana ranije lišio je života Ivana G. (1983), leš je umotao u ćebe i bacio ga pored puta Zaklopača-Vrčin, gde je policija potom leš i pronašla

GROCKA - Vladimir Anđelković (1981) ušao je sinoć u policijsku stanicu u Grockoj i dežurnim policajcima priznao da je dva dana ranije, u utorak oko 22 sata, u svom dvorištu, u Ulici 1. maja u Zaklopači, lovačkim karabinom ubio čoveka.

Anđelković je lišio života Ivana Grčića (1983), >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << leš je umotao u ćebe i bacio ga pored puta Zaklopača-Vrčin, gde je policija potom leš i pronašla. Anđelković je uhapšen i zadržan u policiji.

Motiv je zasad i nepoznat. Istraga je u toku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ušao u policiju i priznao ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2014

BEOGRAD - Tridesettrogodišnji muškarac ušao je u policijsku stanicu u Grockoj, kod Beograda, i priznao ubistvo...Vladimir Anđelković priznao je sinoć policiji da je u utorak, 16. septembra, oko 22.00 časa u mjestu Zaklopača u svom dvorištu ubio čovjeka lovačkom puškom, javio je Blic...On...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.