Ušao u policiju i priznao ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušao u policiju i priznao ubistvo

BEOGRAD - Tridesettrogodišnji muškarac ušao je u policijsku stanicu u Grockoj, kod Beograda, i priznao ubistvo.

Vladimir Anđelković priznao je sinoć policiji da je u utorak, 16. septembra, oko 22.00 časa u mjestu Zaklopača u svom dvorištu ubio čovjeka lovačkom puškom, javio je Blic.

On je iz lovačkog karabina ubio 31-godišnjeg Ivana Grčića, leš umotao u ćebe, a zatim ga bacio pored lokalnog puta Zaklopača - Vrčin, gdje je i pronađen.

Anđelković je uhapšen, i još ne želi da kaže šta je motiv ubistva, kao ni zašto je zločin prijavio poslije dva dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŠETAO U POLICIJU I PRIZNAO: Ubio sam čoveka u svom dvorištu!

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2014

Vladimir Anđelković (1981) ušao je sinoć u policijsku stanicu u Grockoj i dežurnim policajcima priznao da je dva dana ranije, u utorak oko 22 sata, u svom dvorištu, u Ulici 1. maja u Zaklopači, lovačkim karabinom ubio čoveka.. . Anđelković je lišio života Ivana Grčića (1983), leš je umotao...

Nastavak na BKTV News...

USMRTIO KOMŠIJU: Ništa strašno, ubio sam kera!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 07:42

Vladimir Anđelković (33) predao se policiji i priznao da je iz karabina ubio Ivana Grčića (31), kome je dugovao pare..BEOGRAD - Vladimir Anđelković (33) iz sela Zaklopača kod Grocke uhapšen je zbog ubistva komšije Ivana Grčića (31). Anđelković se predao policiji u sredu uveče, a kako saznajemo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.