URNEBESNO! Berni Sanders osvojio je internet, a nećete verovati ko mu je DVOJNIK U SRBIJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 22:56

URNEBESNO! Berni Sanders osvojio je internet, a nećete verovati ko mu je "DVOJNIK" U SRBIJI (FOTO)

Senator iz Vermonta Berni Sanders navikao je da njegove izjave postanu viralne, ali ovoga puta bilo je dovoljno da se samo pojavi i da postane prava internet senzacija, bez da išta kaže.

Internet je poludeo za mimovima sa njegovim likom, a kako strani, tako ni domaći tviteraši nisu časili časa, pa su odmah napravili našu verziju ovih mimova.

Glavni akter je i dalje Berni, ali on u Srbiji ima svog "dvojnika".

- Molim vas kažite mi da nisam jedina koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je celi dan mislila da je ovo dr Kon - napisala je jedna tviterašica.

Molim vas kažite mi da nisam jedina koja je celi dan mislila da je ovo Dr. Kon🙄 pic.twitter.com/Cj30owMXpb

— amilici (@FrauLicina) January 21, 2021

Nije jedina definitivno koja je uočila sličnost između Sendersa i Kona, pa su tako senator iz Vermonta i naš čuveni epidemiolog "uslikani" i kako zajedno sede u kafiću.

pic.twitter.com/dpnajxaeLH

— майкл (@homo_chetnicus) January 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.