Izvor: Blic, 23.Jan.2021, 22:46

URNEBESNO! Berni Sanders osvojio je internet zbog poze i rukavica, a evo ko mu je "DVOJNIK" U SRBIJI (FOTO)

Senator iz Vermonta Berni Sanders navikao je da njegove izjave postanu viralne, ali ovoga puta bilo je dovoljno da se samo pojavi i da postane prava internet senzacija, bez da išta kaže. Internet je poludeo za mimovima sa njegovim likom, a kako strani, tako ni domaći tviteraši nisu časili časa, pa su odmah napravili našu verziju ovih mimova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

URNEBESNO! Berni Sanders osvojio je internet, a nećete verovati ko mu je "DVOJNIK" U SRBIJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Senator iz Vermonta Berni Sanders navikao je da njegove izjave postanu viralne, ali ovoga puta bilo je dovoljno da se samo pojavi i da postane prava internet senzacija, bez da išta kaže...Internet je poludeo za mimovima sa njegovim likom, a kako strani, tako ni domaći tviteraši nisu časili časa,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.