UNS: Navršava se 21 godina od otmice Đura Slavuja i Ranka Perenica

Izvor: Danas, 20.Avg.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Navršava se 21 godina od otmice Đura Slavuja i Ranka Perenica

Udruženje novinara Srbije (UNS) i UNS na Kosovu podsećaju da se sutra, 21. avgusta navršava 21 godina od otmice novinarske ekipe Radio Prištine Đura Slavuja i Ranka Perenića na putu Velika Hoča–Zočište, u opštini Orahovac.  Članak UNS: Navršava se 21 godina od otmice Đura Slavuja i Ranka Perenica se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Od otmice novinarske ekipe Radio Prištine prošla 21 godina, do danas ni traga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019, 01:36

Udruženje novinara Srbije (UNS) i UNS na Kosovu podsećaju da se danas navršava 21 godina od otmice novinarske ekipe Radio Prištine Đura Slavuja i Ranka Perenića, na putu Velika Hoča–Zočište, u opštini Orahovac...Na mestu otmice UNS i UNS na Kosovu postavili su obeležje koje je do sada rušeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.