UKIDA SE MINIBUS SA SLAVIJE: Evo kojim linijama možete do aerodroma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 12:37

UKIDA SE MINIBUS SA SLAVIJE: Evo kojim linijama možete do aerodroma!

Sa poboljšanjem epidemiološke situacije, razmotriće se uslovi za ponovno uspostavljanje rada linije, o čemu će građani biti blagovremeno informisani, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Od utorka, 24. novembra, privremeno se obustavlja minibus ekspres linija A1 koja saobraća od Trga Slavija do Aerodroma "Nikola Tesla", saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Odluka je doneta usled pogoršanja epidemiološke situacije i malog broja letova sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", kao i malog broja putnika koji koriste uslugu prevoza minibus ekspres linije A1.

Do Aerodroma vozi redovna linija GSP-a 72 (Zeleni venac - Aerodrom Nikola Teska), kao i linija privatnog prevoznika u kojoj važi busplus karta 860i: Beograd na vodi - Aerodrom - Obrenovac - Barič.

Podsećamo, ukinute su i sve noćne linije u Beogradu.

Da li znaš nekoga od svojih vršnjaka ko je napravio tajnu ili javnu grupu na nekoj od društvenih mreža sa ciljem ismejavanja nekog od vršnjaka?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Beograd gradski prevoz ukidanje linija Aerodrom Nikola Tesla Korona virus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.