UHAPŠENI PLJAČKAŠI GROBOVA U KRAGUJEVCU: Osumnjičeni skidali nakit sa pokojnika i uzimali dragocenosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 17:02

UHAPŠENI PLJAČKAŠI GROBOVA U KRAGUJEVCU: Osumnjičeni skidali nakit sa pokojnika i uzimali dragocenosti

Osumnjičenom D. T. je određeno zadržavanje do 48

Kragujevčanin D. T. (19) uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa jednim 17- godišnjakom tokom aprila pljačkao grobove u naselju Erdeč.

Obojica se sumnjiče krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu, s tim što će protiv maloletnika biti podneta krivična prijava.

Oni se Sumnjiče da su tokom aprila ove godine u naselju Erdeč na području Kragujevca pomerali nadgrobne ploče sa grobnica iz kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ukrali nakit i druge predmete, navodi se u saopštenju MUP-a.

sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu a maloletnik će se braniti sa slobode.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krali nakit sa pokojnika: Privedena dovijca zbog skrnavljenja grobova

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2020

Pripadnici policije uhapsili su Kragujevčanina D.T.(19),koji se sumnjiči za tešku krađu. Priveden je i jedan sedamnaestogodišnjak,takođe oz ovog grada, osumnjičen za isto krivično delo Kragujevac - Pripadnici policije uhapsili su Kragujevčanina D.T.(19),koji se sumnjiči...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.