UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA TEŠKO PREBIJANJE U NOVOM SADU: Tukli mladića palicama, rukama i nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 15:58

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA TEŠKO PREBIJANJE U NOVOM SADU: Tukli mladića palicama, rukama i nogama

Uhapšeni pred dva meseca na stadionu "Karađorđe" prebili mladića

Dvojica osumnjičenih za prebijanja dvadesetdvogodišnjeg N.Ć. na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, uhapšeni su posle više od dva meseca od nemilog događaja.

Obojica su se navodno krili u Republici Srpskoj.

Prema nezvaničnim saznanjima, lisice na ruke su stavljene Urošu Vujoviću (21), sinu penzionisanog fudbalskog arbitra Maja Vujovića i Nemanji Topreku (23). Obojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno od ranije poznati policiji.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga navodno pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

N.Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede u vidu polomljene jagodične kosti i gornje vilice.

Osumnjičeni Vujović i Toprek se sumnjiče za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje mladića na stadionu „Karađorđe“

Izvor: NoviSad.com, 07.Maj.2021, 13:01

Dvojica mladića, osumnjičenih za prebijanja N. Ć. (22) na novosadskom stadionu „Karađorđe“, uhapšeni su nakon dva meseca od incidenta..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.