Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje mladića na stadionu „Karađorđe“

13:05:00 07.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Dvojica mladića, osumnjičenih za prebijanja N. Ć. (22) na novosadskom stadionu „Karađorđe“, uhapšeni su nakon dva meseca od incidenta.

Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje mladića na stadionu „Karađorđe“


Uhapšeni su, prema nezvaničnim saznanjima, U. V. (22) i N. T. (23), koji se sumnjiče da su 1. februara na zapadnoj tribini FK Vojvodina tukli pesnicama, nogama i drvenim palicama dvadesetdvogodišnjeg N. Ć..

Kako prenose Novosti, tokom tuče su mu govorili da je cinkara i da namešta svoje navijače, a oštećeni je nekoliko puta gubio svest, stoji u zapisniku o batinanju.

N. Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede, a bile su mu polomljene jagodična kost i gornja vilica.

Inače,kako navode Novosti, osumnjičeni U. V. je sin penzionisanog fudbalskog arbitra. Zajedno sa N. T. uhapšen je u Republici Srpskoj gde su se, kako se pretpostavlja, krili. Njih dvojica se sumnjiče za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.


Izvor: Novosti, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?