UHAPŠEN POZNATI SPORTISTA ZBOG UBISTVA DEJANA RADULOVIĆA: Pretučen, izboden, pa upucan iz samo jednog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 13:59

UHAPŠEN POZNATI SPORTISTA ZBOG UBISTVA DEJANA RADULOVIĆA: Pretučen, izboden, pa upucan iz samo jednog razloga

U ragbi timu su šokirani igračem koji je ubio Srbina.

Maseij T. (19), koji je juče uhapšen zbog sumnje da je 29. jula u bogatom predgrađu Sidneja ubio Srbina Dejana Radulovića (28) zvanog Deni Srbin zvezda je ragbi tima "Zapadni tigrovi", prenose australijski mediji.

Podsetimo, tinejdžer je optužen da je kobnog dana učestvovao u brutalnom ubistvu Radulovića, koji je pretučen, izboden, a potom upucan u sred dana. Beli džip kojim su se ubice odvezle, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istog dana je pronađen zapaljen, a u njemu je otkriveno i oružje.

Policija je juče upala u kuću ragbiste, pretresla je i uzela garderobu koja će biti predmet forenzičkog veštačenja, a Maselij T. je odveden u pritvor bez prava na kauciju. Kako navode, tokom pretresa i hapšenja, ragbista se nije odupirao, već je smireno odgovarao na sva pitanja.

- U ragbi tim su šokirani hapšenjem igrača koji je optužen za ubistvo - preneli su lokalni mediji i dodali da je on bio član juniorskog tima poslednje četiri godine, a da je prošle godine igrao u konkurenciji do 19 godina.

Oni navode da je Maselij T. zvezda u usponu i da sa klubom ima potpisan ugovor do naredne godine.

Inače, mediji su objavili da se ubistvo Radulovića dovodi u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama i sukobima oko prodaje droge. Kako navode, u vreme likvidacije Radulović je bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom.

- Optuženi je juče izveden pred sud, koji je odbio kauciju. On ostaje u pritvoru do sledećeg izvođenja pred sud, koje je zakazano za 12. decembar - preneli su mediji i podsetili da je u septembru uhapšen još jedan osumnjičeni, koji se tereti za saučesništvo u ubistvu.

Kako se sumnja, prebijanju a potom i ubistvu Radulovića, prethodila je svađa sa dvojicom muškaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.