Izvor: Blic, 18.Okt.2023, 13:36

RAGBI ZVEZDA (19) UHAPŠENA ZBOG UBISTVA DENIJA SRBINA Australijanac bio u grupi koja je pretukla, izbola, a potom upucala srpskog državljanina!

Maseij T. (19), koji je juče uhapšen zbog sumnje da je 29. jula u bogatom predgrađu Sidneja ubio Srbina Dejana Radulovića (28) zvanog Deni Srbin zvezda je ragbi tima "Zapadni tigrovi", prenose australijski mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UHAPŠEN POZNATI SPORTISTA ZBOG UBISTVA DEJANA RADULOVIĆA: Pretučen, izboden, pa upucan iz samo jednog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023

U ragbi timu su šokirani igračem koji je ubio Srbina...Maseij T. (19), koji je juče uhapšen zbog sumnje da je 29. jula u bogatom predgrađu Sidneja ubio Srbina Dejana Radulovića (28) zvanog Deni Srbin zvezda je ragbi tima "Zapadni tigrovi", prenose australijski mediji...Podsetimo, tinejdžer je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.