UHAPŠEN NAKON ŠEST MESECI: Pao Nišlija koji se sumnjiči da je DO SMRTI TUKAO Slavoljuba i zapalio njegovo telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 12:40

UHAPŠEN NAKON ŠEST MESECI: Pao Nišlija koji se sumnjiči da je DO SMRTI TUKAO Slavoljuba i zapalio njegovo telo

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo i uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Niška policija u saradnji sa Višim tužilaštvom uhapsila je V. D. (33) iz Niša, zbog sumnje da je 27. decembra prošle godine na izletištu Kamenički vis u Nišu, usmrtio Slavoljuba Dinića (51) čije je telo potom zapalio.

Slavoljub je bio lovac i imao je kuću u selu Stanjinac u opštini Kalna koju povremeno izdaje drugim lovcima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolaze u taj kraj a dan pre ubistva on je bio u svojoj kući u pomenutom selu, ali je hitno došao u Niš jer se pojavio zainteresovani kupac za ćerkin džip "suzuki samuraj" koji je prodavao preko oglasa.

Navodni "kupac" mu je ponudio 4.500 evra, što je izuzetno dobra cena za taj model i godište automobila, rekavši da mu se mnogo žuri i da želi odamah da pogleda auto, pa je Slavoljub došao hitno u Niš. U večernjim časovima otišao je na probnu vožnju sa "kupcem", ne sluteći da se neće vratiti.

Njegovo izmasakrirano i ugljenisano telo našli su članovi porodice sutradan na izletištu Dabilo na Kameničkom visu, nakon što su prijavili nestanak policiji krenuli u potragu kada se te noći nije vratio kući.

Prema rečima majke ubijenog Ljubinke Dinić, Slavoljub je usmrćen sa dva uboda nožem u vrat a glava mu je bila smrskana do te mere da je bio neprepoznatljiv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.