UDARNO: Osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori se PREDAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNO: Osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori se PREDAO

Nalazi se u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija

Srpski državljanin Miloš J., osumnjičeni za pokušaj terorizma i državnog udara za vreme parlamentarnih izbora 16. oktobra u Crnoj Gori, dobrovoljno se predao vlastima te zemlje i nalazi se u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija.

Za Milošem J, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo raspisalo je poternice, povodom predmeta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se odnosi na krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

O raspisivanju poternice za srpskim državljanima, početkom decembra, obavešteni su nadležni državni organi Republike Srbije, kojima je Specijalno državno tužilaštvo dostavilo dodatnu dokumentaciju, prenosi RTCG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.