Predao se osumnjičeni za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 31.Dec.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se osumnjičeni za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

Srpski državljanin Miloš Jovanović, osumnjičen za pokušaj terorizma i državnog udara za vreme parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra, dobrovoljno se predao crnogorskim vlastima i nalazi se u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS), preneli su u subotu uveče crnogorski mediji.Za Jovanovićem, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo raspisalo je poternice, zbog optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i pokušaj terorizma. Ova poternica je i u Interpolovoj bazi podataka.O raspisivanju poternice za srpskim državljanima početkom decembra obavešteni su nadležni državni organi Srbije, kojima je crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo dostavilo dodatnu dokumentaciju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predao se Srbin osumnjičen za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2016

Srpski državljanin M. J., osumnjičeni za pokušaj terorizma i državnog udara za vreme parlamentarnih izbora 16. oktobra u Crnoj Gori, dobrovoljno se predao vlastima te zemlje i nalazi se u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija...Za njim, ali i za N. R. i P. B., i dvojicom državljanina Rusije,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.