UBISTVO U BIOSKOPU! Preminuo na licu mesta, posvađali se oko mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:37

UBISTVO U BIOSKOPU! Preminuo na licu mesta, posvađali se oko mesta

Policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je bio na projekciji filma, nije video oružje u zamračenom bioskopu.

U ponedeljak, policija je saopštila da je svađa oko mesta za sedenje u bioskopu u Albukerkiju prerasla u pucnjavu, što je rezultiralo smrću jedne osobe.

Detektivi Policijske uprave Albukerkija su podneli optužnicu protiv 19-godišnjeg Enrikea Padilje, koji je bio u bolnici pod stražom zbog prostrelne rane. Svedoci su rekli da je Padilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao u bioskop sa svojom devojkom i sukobio se sa drugim parom zbog rezervisanih mesta.

Osoblje pozorišta je pokušalo da smiri situaciju, ali je spor eskalirao i rezultirao bacanjem kante kokica, guranjem i pucnjavom. Jedan muškarac, Majkl Tenorio, je upucan i preminuo na licu mesta. Napadač je pobegao, dok je ranjeni Padilja pronađen sakriven iza žbunja ispred izlaza za slučaj nužde.

Na mestu događaja pronađen je pištolj koji je bio kompatibilan sa čaurama iz pucnjave. Policija je primila oko 20 poziva dok su uplašeni gledaoci bežali iz bioskopa.

Optužnica protiv Padilje uključuje tačke za ubistvo, pucnjavu u zgradi punoj ljudi i manipulisanje dokazima. Policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je bio prisutan na projekciji filma, pružio je prvu pomoć Tenoriju.

On je svedočio o sukobu, ali nije video oružje u zamračenom bioskopu, već je čuo brzi niz pucnjeva pre nego što je jedan od učesnika sukoba istrčao napolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.