UBIO JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ: Voditeljka Dnevnika pročitala užasnu vest, pa napustila studio usred emisije uživo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ: Voditeljka "Dnevnika" pročitala užasnu vest, pa napustila studio usred emisije uživo!

To je bio najteži treutak u njenoj karijeri.

Jedna od najpoznatijih voditeljki Tanja Rađenović, nekoliko decenija zaštitno je lice televizije "Pink". Budući da "Nacionalni dnevnik" ide uživo, tokom vođenja programa je bilo kako lepih, tako i onih manje lepih situacija.

Ona je otkrila kako je reagovala i osećala se kada je u programu uživo saznala da joj se prijatelj ubio.

- Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Bio je advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam saznala da mi je najbolji prijatelj izvršio samoubistvo - rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju iako je išla uživo, kao i da je njen kolega završio dnevnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.