Ronioci izvukli telo mladića iz jezera kod Majdanpeka

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 12:07

Ronioci izvukli telo mladića iz jezera kod Majdanpeka

Telo B. I. koji je sinoć sa još dva drugara sleteo automobilom u jezero Veliki Zaton, izvučeno je nakon akcije ronilaca.

Auto marke "pežo", u kom su bila tri mladića, je iz za sada nepoznatih razloga sleteo u jezero.

Vozilo koje je išlo iza njih stalo je, i vozač je nekako uspeo da dvojicu mladića izvuče iz vode. B. I. (19) ostao je, kako se pretpostavlja, u automobilu koji se nalazi na dnu jezera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronioci izvukli telo mladića iz jezera kod Majdanpeka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2021

Telo B. I. koji je u ponedeljak uveče, sa još dva druga, sleteo automobilom u jezero Veliki Zaton, izvučeno je danas nakon akcije ronilaca, prenose Novosti...Kako list navodi, auto marke "pežo", u kojem su bila tri mladića, iz za sada nepoznatih razloga sleteo je u jezero...Vozač automobila koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.