U sudaru minibusa i kamiona u Brazilu poginulo 15 osoba, a u železničkoj nesreći još osmoro

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru minibusa i kamiona u Brazilu poginulo 15 osoba, a u železničkoj nesreći još osmoro

Najmanje 15 osoba je poginulo, a sedam je povređeno kada je kamion udario u minibus koji je prevozio pacijente u centralnom delu Brazila, dok je kod Sao Paula teretni voz iskočio iz šina i porušio nekoliko kuća u blizini pruge i usmrtio osmoro ljudi.

Državne službe za hitne situacije prenele su reči očevidaca da se nesreća kod Brazilije dogodila rano jutros kada je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom zbog obilne kiše i udario u minibus, koji se kretao u suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravcu.

Vozač kamiona je preživeo sudar, a povređeni su smešteni u obližnju bolnicu.

Prema novinskim izveštajjima, u minibusu su bili pacijenti koji su išli na hemodijalizu u kliniku u gradu Montes Klaros.

U istom danu najmanje osam ljudi je poginulo, a šest je povređeno kada je teretni voz koji je prevozio kukuruz izleteo iz šina u jugoistočnom Brazilu, udarivši u nekoliko kuća u gradu Sao Žoze do Rio Preto..

Kako su naveli spasioci, moguće je da ispod ruševina ima još žrtava.

Prema rečima jednog policijskog inspektora, neki od devet vagona su

se verovatno zbog velike brzine otkačili i udarili u četiri kuće. Policija istražuje uzrok nesreće.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAZIL: U saobraćajnoj nesreći poginulo 15 osoba

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2013

Nezgoda se dogodila rano jutros kada je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom zbog obilne kiše i udario u minibus koji je prevozio pacijente na hemodijalizu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.