Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u Ugandi poginulo preko 20 ljudi

Najmanje 21 osoba je izgubila život u sudaru autobusa i prikolice na severozapadu Ugande, saopštila je policija. "Poginula je 21 osoba. Do nesreće je došlo kada se autobus sa 35 putnika sudario sa prikolicom, koju je zahvatio požar", rekao je portparol policije Vinsent Sekate Frans presu. On je dodao da se nesreća dogodila u mestu Nuoja, severno od Kampale.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uganda: 21 žrtva sudara

Izvor: B92, 24.Okt.2010

Kampala -- U sudaru autobusa i kamiona koji je prevozio gorivo na severu Ugande, poginula je najmanje 21 osoba, saopštila je policija... U nesreći koja se dogodila u okrugu Nvoja oko 300 kilometara od Kampale, 17 ljudi poginulo je na licu mesta, četvoro je preminulo u bolnici, dok se još 12 nalazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.