U nedelju organizovan prevoz birača na KIM

Izvor: Press, 01.Nov.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju organizovan prevoz birača na KIM

Polazak je u nedelju, 3. novembra, sa sledećih destinacija: Iz Beograda u 00 časova-plato ispred Palate "Srbija", istočni ulaz, Bulevar Mihaila Pupina 2, Novi Beograd, iz Smedereva u 00 časova-autobuska stanica,iz Kruševca u 03 časa -autobuska stanica, iz Niša u 03 časa -sa Glavne autobuske stanice, iz Velike Plane u 01 čas - sa autobuske stanice.
Iz Lapova je polazak u 01:30 časova - sa autobuske stanice, iz Batočine u 01:40 časova - sa parkinga kod motela Košuta, iz Jagodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u 02 časa - kod poslovnice Niš-ekspresa preko puta glavne autobuske stanice, iz Vrnjačke Banje 03 časa - sa parkinga kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 3:40 časova - kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 4:20 časova- kod autobuske stanice, iz Raške u 5:10 časova - kod autobuske stanice, iz Kragujevca u 3:20 časova - ispred hale sportova Jezero.
Istim prevozom glasači će posle obavljenog glasanja biti vraćeni na početne destinacije.
Za dalje informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon:311 10 19.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.