Kancelarija za KiM organizuje prevoz na glasanje

Izvor: Blic, 01.Nov.2013, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarija za KiM organizuje prevoz na glasanje

Kancelarija za Kosovo i Metohiju organizuje za raseljene sa Kosova, koji imaju pravo glasa, prevoz na lokalne izbore koji se održavaju u nedelju, 3. novembra.

Iz Beograda i Smedereva autobus kreće u subotu, 2. novembra u ponoć, sa platoa ispred Palate "Srbija", odnosno autobuske stanice.

Sa autobuskih stanica iz Kruševca i Niša autobus kreće u tri sata nakon ponoći, iz Velike Plane u 1 sat, a iz Lapova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 1.30.

Iz Batočine autobus kreće u 01.40 sa parkinga kod motela Košuta, iz Jagodine u dva sata nakon ponoći od poslovnice Niš-ekspresa koja se nalazi preko puta glavne autobuske stanice.

Sa autobuskih stanica iz Vrnjačke Banje i Raške prevoz kreće u 3.00, odnosno 5.10 a iz Kraljeva u 3.40 i 4.20 časova. Iz Kragujevca autobus kreće u 3.20, ispred hale sportova Jezero.

Najviši funkcioneri Srbije pozvali su kosovske Srbe da izađu na lokalne izbore u nedelju, uz poruku da će samo visok odziv, jedinstven nastup i podrška državnoj politici obezbediti opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kancelarija za KiM organizuje prevoz na glasanje

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2013

Kancelarija za Kosovo i Metohiju organizuje za raseljene sa Kosova, koji imaju pravo glasa, prevoz na lokalne izbore koji se održavaju u nedelju, 3. novembra. ..Foto: Ilustracija..Iz Beograda i Smedereva autobus kreće u subotu, 2. novembra u ponoć, sa platoa ispred Palate "Srbija", odnosno autobuske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.