U Uptiniku EK Kosmet u odeljku regionalna saradnja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Uptiniku EK Kosmet u odeljku "regionalna saradnja"

Među pitanjima koja je Evropska komisija dostavila Srbiji u Upitniku nalaze se i ona o Kosovu i Metohiji, i to u odeljku koji se odnosi na regionalnu saradnje i dobrosusedske odnose. U uvodnim napomenama je, međutim, navedeno da Kosovo nije obuhvaćeno jer je pod rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evropska komisija pita Srbiju

Izvor: S media, 01.Dec.2010

Kosovo nije obuhvaćeno upitnikom koji je Evropska komisija uputila Srbiji, ali se pominje u nekoliko tema o kojima će se Beograd izjasniti...Medju prvim je pitanje uloge vojske i policije u obezbedjivanju administrativne granice sa Kosovom...EK takodje traži od Srbije da obezbedi pregled odnosa sa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.