U Srbiji na smeštaj u staračke domove, prema njegovim rečima, čeka od 700 do 900 lica

Izvor: Beta Video, 20.Maj.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji na smeštaj u staračke domove, prema njegovim rečima, čeka od 700 do 900 lica

BEOGRAD - ``Država je potpisala sporazum o subvencionisanju sa 60 prihvatnih domova za smeštaj starih lica i kada se reši problem ličnih dokumenata osobe iz Prihvatilišta biće smeštene u domove``, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Prioritet da se zadrže mladi znalci fundamentalnih nauka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2019, 11:40

Država ima mere kako da zadrži mlade stručnjake u Srbiji, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević za TV Prva posle razgovora sa predstavnicima MMF koje su interesovale "ekonomske migracije"...On je dodao da će prioritet biti mladi koji pokazuju znanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.