U NEDOSTATKU FLAŠICE VODE, BISLJIMI BI DA GAĐA LAŽIMA! Petković opleo po Bisljimiju pa jasno poručio: VUČIĆ je za njega nedostižna liga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:00

"U NEDOSTATKU FLAŠICE VODE, BISLJIMI BI DA GAĐA LAŽIMA!" Petković opleo po Bisljimiju pa jasno poručio: VUČIĆ je za njega nedostižna liga!

Žestok odgovor direktora Kancelarije za KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas zameniku premijera privremenih prištinskih institucija Besniku Bisljimiju da je ekspert za laži, te da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za njega "nedostižna liga".

- U nedostatku flašice vode, Bisljimi bi da gađa lažima! U tome je ekspert, kao i u provokacijama i sukobima. A predsednik Aleksandar Vučić je za Bisljimija nedostižna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liga - napisao je Petković na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Tviter.

On je reagovao na Bisljimijevu objavu u kojoj je on naveo da predsednik Srbije stoji iza akcije navijača Crvene zvezde koji su na stadionu uzvikivali kad se vojska na Kosovo vrati".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.