U MOJIM RUKAMA JE KLJUC SPASENJA ZA SVE Novi detalji SMS PREPISKE izmedju Zorana Marjanovica i Rade iz Beca

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MOJIM RUKAMA JE KLJUC SPASENJA ZA SVE Novi detalji SMS PREPISKE izmedju Zorana Marjanovica i Rade iz Beca

Zoran je 11. maja u 3:40, samo nekoliko sati pre 40 - dnevnog pomena svojoj supruzi, Radi iz Beča poslao poruku iz koje se može zaključiti da sebe smatra mesijom sa natprirodnim moćima

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, u prepisci sa Radom M. (27) iz Beča, predstavio je sebe kao božjeg izaslanika koji ima moć da ljudima pruži “ključ spasenja”.

Međutim, nije se tu zaustavio, pa je tri dana posle toga Radi poslao sliku svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ruke, da bi 23. maja u porukama naširoko #propovedao” o tome da će “pasti svako ko se odrekne sina božjeg”, i da “ko oseti snagu vere, taj je spasen”!

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jelenin suprug je u noći pred njen pomen, posle niza lascivih seksualnih poruka i “propovedi” iz kojih se vidi da je verski fanatik, tačno u 3:29 Radi sebee predstavio kao osobu koja može da spasava ljude:

Zoran: Uzmi ti ključ spasenja od mene, i zlo ti ne može ništa, jer sila tvorca i istine stoji iza tebe.

Rada: Uzmi me za ruku…Samo malo…Niko ništa meni ne može, jer si ti tu…Duša…Zoki. Nemoj nikad da izgubimo kontakt, molim te

Zoran: Pošalji ljubav ocu koji je stvorio duh tvoj…To je ključ…

Rada: Hoću uvek…

Zoran: Tu sam ja…Našla si me. Ko mene nađe, našao me je.

Rada: Srećna sam

Zoran: Osećam da jesi. I to si ti

Rada: Čovek koji je sada u tolikom bolu usrećuje druge ljude. Oplakaću ovo od srca.

Zoran: Nisam tu zbog bola, nego da bih dao ključ spasenja drugima da ne osete bol. Jer, ono što je mene spasilo, spasiće sve…

Rada: Ovu poruku ću čuvati zauvek. Blago svima koji te imaju.

Zoran: Blago meni kad svi ponesu spasenje i ljubav gospodu

Rada: Duša. Jedina

Foto: Telegraf

Zoran Marjanović je nakon ovoga, u 3.52 poslao Radi srce  i otišao da spava, da bi samo nekoliko sati kasnije išao na 40-dnevni pomen Jeleni.

Međutim, Zoran Marjanović se nije tu zaustavio, pa je ti dana kasnije, u subotu 14. maja u 2.19 poslao Radi sliku svoje ruke! Ona mu je odgovorila da ima najlepše ruke, a on joj je skromno uzvratio konstatacijom “ruka ko ruka”.

Sa sličnim “propovedima” Zoran je nastavio i u kasnijem dopisivanju, pa je 23. maja tačno u 3.00 upozorio Radu šta se dešava sa onima “koji se odreknu sina božjeg”.

Zoran: Pa, vidiš, dolazi vreme kao nekad. Ko je uz boga i sina božjeg…bićeprogonjen i razna iskušenja će ga napadati, i ko se odrekne taj je pao…

Pet minutakasnije pisao je kako “snaga vere pobeđuje”…

Zoran: Kako ne bi verovao kada te je stvorio neko ko je sve stvorio, neko najveći i najmoćniji…I voli te jer si dete njegovo, i roditelji tvoji su deca njegova. Ko to oseti, taj je spasen..I život na zemlji ti bude laganica. Hobi…I sve ti stigne na vreme.

Jelenina majka Zorica Krsmanović juče je ceo dan provela kod lekara pošto joj se naglo pogoršalo zdravstveno stanje nakon što je objavljena Zoranova prepiska sa Radom M. iz Beča. Zorica, koja ionako ima velikih zdravstvenih problema, u potpunom je šoku nakon što je njen zet slao lascivne poruke nepoznatoj ženi, i to pre nego je Jeleni dao 40 dana. Kako saznajemo, Zorica je do objavljivanja prepiske čvrsto verovala da je Zoran potpuno čist i da iskreno pati za njenom Jelenom. Prema rečima Jelenine tetke Gordane, Zorica je juče išla kod lekara da proveri svoje zdravstveno stanje.

– Ko zna kad će Zorica da se vrati – rekla nam je tetka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.