MUŽ UBIJENE PEVAČICE O DOPISIVANJU SA RADOM M: Deo prepiske postoji, a deo je izmonitiran!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ UBIJENE PEVAČICE O DOPISIVANJU SA RADOM M: Deo prepiske postoji, a deo je izmonitiran!

Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da je deo prepiske sa Radom M. iz Beča, o čemu danima bruje beogradski mediji, postoji a da je drugi deo izmontiran. On objašnjava za naš portal da se dopisuje sa svima putem društvenih mreža u nadi da se možda iza nekog profila krije psihopata koji je ubio njegovu suprugu.

Ističe i da sve zahteve koji mu stižu na Fejsbuk prihvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne bi li kroz prepisku sa nekim ljudima otkrio nešto u vezi sa ubistvom Jelene. ubistvo.

- Odgovaram svima, ulazim u prepisku jer može na taj način da se dođe do nekih detalja u vezi sa Jecom - kaže Zoran.

Na pitanje da li se zaista dopisivao sa izvesnom Radom M. iz Beča, Zoran kaže da neke prepiske postoje.

Foto: Telegraf, Facebook, Kurir

- Može da postoji deo prepiske sa njom, a deo moze da bude izmontiran. Tehnologija je danas napredovala i to je sve lako uraditi - rekao je Marjanović.

Foto: Privatna arhiva

Pišu mu i muškarci i žene, javljaju se uglavnom normalni ljudi, a bude i nekih koji imaju bizarne ideje. Kako kaže, do sad mu, ipak, niko nije pomogao da dođe do nekog konkretnog detalja u vezi sa ubistvom.

- Pričam sa svima jer smatram da može iza nekog profila da se krije neki psihopata, kojeg će neki detalj otkriti - kaže Zoran Marjanović koji će danas, kada je tačno dva meseca otkako je na nasipu u borčanskom naselju Crvenka pronađeno unakaženo telo Jelene Marjanović, sa porodicom posetiti njen grob.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUZ UBIJENE PEVACICE O DOPISIVANJU SA RADOM M Deo prepiske postoji a deo je izmonitiran

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2016

- Odgovaram svima, ulazim u prepisku jer može na taj način da se dođe do nekih detalja u vezi sa Jecom - kaže za Telegraf Zoran Marjanović..Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da je deo prepiske sa Radom M. iz Beča, o čemu danima bruje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.