JAVNO SVEDOČENJE: Devojka iz Beča raskrinkala Zorana Marjanovića

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jun.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO SVEDOČENJE: Devojka iz Beča raskrinkala Zorana Marjanovića

Devojka s kojom se suprug ubijene Jelene Marjanović dopisivao, javno istupila i ispričala sve što zna.

Rada Matić se pojavila sa zamagljenim licem u studiju. Rekla je da u početku, prvih nekoliko dana njihovog dopisivanja policija nije znala za njihovo dopisivanje,, a ona je prva koja je poslala poruku Zoranu optuživši ga da je on ubio Jelenu Marjanovič.

Prepiska je prvo počela na Facebook-u, pa se nastavila na Viberu.

"Zadovoljstvo mi je što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ovde da kažem istinu. Bavim se negom starih lica u Beču, tamo radim 11 godina, rođena sam u okolini Šapca", izjavila je Rada.

"Poslala sam mu poruku da je on ubio svoju ženu", dodala je ona.

Nakon pisanja da je ubica pronađen i da se obesio, Rada mu se izvinila preko fb-a, a on je bio oduševljen time da mu neko veruje da nije kriv. Počeli su da se dopisuju 4. maja.

Komunikacija je krenula opušteno, da bi prerasla u nešto više. Priznala je da je glumila I da ga je “navlačila” da govori o ubistvu, da bi on počeo da govori o “ruci spasa” I “hristovim vitezovima”, pa je posumnjala da je u pitanju sekta.

Nešto kasnije kontaktrala je policiju I poslala im njihovu prepisku sa vibera.

- On je umislio da je Bog I da može da utiče na mene. On je hteo da mi da ključ spasenja.

Rekla je da nije osetila nikakvu emociju prema njemu I da niikako nije bila policijski mamac za Zorana.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

RADA IZ BEČA OTKRIVA: Zoran NIJE ubio Jelenu ali zna ko JESTE

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jun.2016

Šta to suprug ubijene pevačice krije? Devojka s kojom se dopisivao je otkrila sve u intervjuu...Rada Matić je u intervjuu otkrila detalje prepiske između nje I Zorana Marjanovića. Priznala je kako je sve to radila iz radoznalosti kako bi ga “navukla” da kaže sve što zna o ubistvu Jelene Marjanović...Kada...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.