Izvor: Piplmetar.rs, 29.Mar.2023, 01:30

„U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN“ Dejan Dragojević obukao GELABIJU i konačno sve javno priznao: „Ovo mora da se doživi! (FOTO)

Dejan Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promenio veru i prešao u islam, a sada je prvi put javno progovorio o svemu.
Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic • youtube


Dragojević je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, obukao gelabiju, belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje, pa je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.
Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic
– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u „Poslanikovu džamiju“. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.
Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic
– Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi – pričao je Dragojević.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPALIO SVE DALILINE STVARI! Nakon priznanja da je u ISLAMU, Dejan Dragojević rešio da zada POSLEDNJI UDARAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023

Nema nazad!..Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, koji je priznao da je promenio veru u islam (više o tome čitajte OVDE), na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom sačuva daleko od javnosti. Sada je po prvi put otvorio dušu i priznao da smatra da mu je vreme da se ostvari u ulozi oca....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.