U CRNOJ GORI JOŠ 47 ZARAŽENIH KORONOM: Nije moglo ni bez smrti u poslednjih 24 sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 18:27

U CRNOJ GORI JOŠ 47 ZARAŽENIH KORONOM: Nije moglo ni bez smrti u poslednjih 24 sata

Radi se o pacijentima iz Rožaja (17), Podgorice (16), Tivta (5), Danilovgrada (2), Budve, Petnjice, Andrijevice, Bara, Herceg Novog, Cetinja i Nikšića po 1.

U poslednja 24 sata u Crnoj Gori je evidentirano 47 novozaraženih korona virusom među 475 analiziranih uzorka.

Od 47 novootkrivenih, 28 su kontakti prethodno potvrđenih slučajeva, dok se kod 17 obolelih traga za izvorom infekcije, navodi se u saopštenju Instituta za javno zdravlje u Podgorici.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prijavljen je i jedan smrtni ishod kod pacijenta rođenog 1953. godine iz Rožaja. Ovo je trinaesti smrtni slučaj od početka obolevanja od novog korona virusa. Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 339, četiri su smrtna ishoda, a broj aktivnih slučajeva je 335 - navodi se u saopštenju IJZ CG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crna Gora: 57 novih slučajeva koronavirusa, SPC privremeno odlaže molebane

Izvor: VOA, 04.Jul.2020, 18:24

Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 548 uzoraka na novi koronavirus, među kojima je 57 rezultata bilo pozitivno, dok je kasno u subotu preminuo još jedan pacijent pozitivan ka Kovid 19, saopštili su zvaničnici. "Radi se o pacijentima iz:...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.