Tuzla: Pet žena završilo u bolnici zbog tuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzla: Pet žena završilo u bolnici zbog tuče

Pet žena prebačeno je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli nakon tuče kojoj je prethodila žustra verbalna rasprava.

U policiji navode da je tuči, koja je prijavljena u petak oko 16.25, prethodila verbalna rasprava, prenose Nezavisne.

Dnevni avaz prenosi da je u poslepodnevnim satima R. M. (39) prijavila Policijskoj upravi Gradačac 55-godišnju S. J. iz Vučkovaca, navodeći da je upućivala pretnje i psovke njenoj majci, nakon čega je prijavljena sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žena došla u privatnu kuću R. M. gde je nakon rasprave došlo i do razmene udaraca.

Intervenisala je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac, nakon čega je pet žena prevezeno u UKC Tuzla.

O stepenu povreda lekari se još uvek nisu izjasnili, a razlog do kojeg je došlo do razmene udaraca između žena i rasprave koja je prethodila, nije poznat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet žena završilo u bolnici nakon tuče

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Tuzla -- Pet žena prebačeno je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli nakon tuče kojoj je prethodila žustra verbalna rasprava..."Dnevni avaz" prenosi da je u poslepodnevnim satima R. M. (39) prijavila Policijskoj upravi S. J. (55) iz Vučkovaca, navodeći da je upućivala pretnje i psovke njenoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.