Tuširanje mlekom najuzaludnija internet pomama do sada

Izvor: Blic, 26.Nov.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tuširanje mlekom" najuzaludnija internet pomama do sada

Snimci studenata koji se polivaju mlekom po glavi na javnim mestima postali su pravi hit na internetu, a ovaj sumanuti i potpuno uzaludni trend širi se kao požar među mlađom populacijom.

Grupa koja je započela trend polivanja mlekom u javnosti, sačinjena je od studenata fakulteta u Njukaslu, a video koji su postavili na internet u prošli ponedeljak za manje od nedelju dana imao je preko 30.000 pregleda.

Ono što je najsmešnije u celoj priči je to što ovi mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi uopšte ne mare gde će sebi prosuti mleko po glavi, pa to rade ispred pabova, na prometnim raskrsnicama, na drvetu, nasred puta...

22-godišnji Tom Moris koji stoji iza cele ove ideje kaže da je sve počelo kao šala, te da je video prvobitno bio namenjen prijateljima na Fejsbuku.

Međutim, kako su on i drugovi sa kojima je izveo ovu akciju videli kakve su reakcije, rešili su da celu priču prošire, pa su se snimali na različitim lokacijama.

Ovaj trend brzo se proširio na ostale studentske gradove širom Velike Britanije, a studenti se utkruju čiji će video biti originalniji, opasniji i smešniji kada je u pitanju izbor lokacije na kojoj se polivaju mlekom.

Dok jedni smatraju da je ovo samo prolazna ludost mladih, drugi su mišljenja da je u pitanju oholost i nepromišljeno bacanje novca.

Pogledajte ovde neka od polivanja mlekom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

'Tuširanje mlekom' najuzaludnija internet pomama do sada

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2012

Snimci studenata koji se polivaju mlekom po glavi na javnim mestima postali su pravi hit na internetu, a ovaj sumanuti i potpuno uzaludni trend širi se kao požar među mlađom populacijom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.