Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2024, 10:56

Troje naših istraživača nominovano za najbolji naučno-istraživački rad

Troje istraživača iz Srbije našlo se među 18 finalista u konkurenciji za "International Medis Awards for Medical Research", najveća istraživačka dostignuća lekara i farmaceuta iz država srednje i istočne Evrope, javlja danas Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troje kandidata iz Srbije nominovano za najbolji naučno-istraživački rad: Tražena je inventivnost i praktičan klinički značaj

Izvor: Kurir, 27.Feb.2024

Međunarodna stručna komisija konkursa „International Medis Awards for Medical Research”, koja već desetu godinu nagrađuje najveća istraživačka dostignuća lekara i farmaceuta iz država srednje i istočne Evrope, odabrala je 18 finalista, a među njima je čak troje istraživača iz Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.