Troje mrtvih u oružanom napadu u seoskoj kafani u Nemačkoj

Izvor: Blic, 21.Avg.2013, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mrtvih u oružanom napadu u seoskoj kafani u Nemačkoj

Jedan čovek otvorio je večeras vatru u restoranu u malom gradu na jugu Nemačke i ubio dvoje ljudi, petoro ranio i zatim sebi oduzeo život, javila je policija.

Napadač je iz za sada nepoznatih razloga počeo da puca u jednom restranu u Dosenhajmu, u državi Baden-Virtemberg, gde se održavao sastanak suvlasnika, navela je policija.

- Tačan kontekst, motivi i kako su se događaji odvijali za sada su još nejasni k- rekao je portparol policije.

Prema prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podacima iz istrage, izgleda da je čovek posle svađe otvorio vatru na dve osobe i zatim pucao u sebe. U pucnjavi je takođe povređeno pet ljudi, od kojih neki teško.

Policija je pozvana oko 19.00 časova, a u trenutku incidenta u restoranu je bilo oko dvadeset osoba.

Ovo je drugi incident s oružjem u Nemačkoj u poslednja dva dana. Juče je susednoj državi Bavarskoj naoružan čovek ušao u zgradu opštine u mestu Ingolštatu i držao troje ljudi zatočene više sati. Situacija se razrešila hapšenjem otmičara, a taoci su oslobođeni bez povreda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oružani napad u Nemačkoj, troje mrtvih

Izvor: RTS, 21.Avg.2013

Dve osobe ubijene, a pet ranjeno kada je jedan čovek otvorio vatru u restoranu u Nemačkoj. Napadač potom izvršio samoubistvo. To je drugi oružani incident u Nemačkoj u poslednja dva dana. ..Jedan čovek otvorio je vatru u restoranu u malom gradu na jugu Nemačke i ubio dvoje ljudi, petoro ranio,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.