Tragedija u Rumenki kod Novog Sada: Dete od dve godine udavilo se u gumenom bazenu

Izvor: Blic, 13.Jul.2013, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Rumenki kod Novog Sada: Dete od dve godine udavilo se u gumenom bazenu

Novosadska televizija javila je sinoć da se dvogodišnja devojčica udavila u kućnom bazenčiću u Rumenki, skoro na očigled roditelja koji su bili u blizini.

Prema navodima Novosadske, nezvanično se saznaje da se tokom popodneva u Rumenki dogodila tragedija kada se devojčica od dve godine B.D. udavila u gumenom bazenu dok su roditelji pravili roštilj sa domaćinima.

Nesreća se dogodila u ulici Mihajla Pupina broj 13, a telo je poslato na obdukciju. Detalji tragedije zasad nisu poznati i očekuje se saopštenje Policijske uprave Novi Sad.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA: Dvogodišnja devojčica se udavila u gumenom bazenu

Izvor: CrnaHronika.rs, 13.Jul.2013

Dvogodišnja devojčica B. D. udavila se u petak kasno popodne u gumenom bazenu u dvorištu u Rumenci kod Novog Sada. Ekipa hitne pomoći je pokušala reanimaciju deteta koje su prevezli u Dečju bolnicu, gde su, nažalost, konstatovali smrt. Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.. . Trenutak...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Sahranjena devojčica koja se udavila u bazenu

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2013

NA groblju u Kaću u subotu je sahranjena dvogodišnja B. D., koja se udavila u gumenom bazenu u Rumenki, gde je sa roditeljima bila u poseti rodbini. Malenu devojčicu na večni počinak ispratili su roditelji, rodbina, prijatelji, komšije. Skamenjenih lica i bola koji kida srce, proklinju gorku detetovu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.