Topliji dani – povoljniji uslovi za vožnju

Izvor: RTS, 30.Jan.2020, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topliji dani – povoljniji uslovi za vožnju

Vozače danas očekuje umereniji intenzitet saobraćaja van gradova i većih naseljenih mesta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Poslednji dani januara donose toplije dane i nešto povoljnije uslove za vožnju, ali i dalje nestabilno vreme zbog kojeg vozače očekuje promenljivo stanje kolovoza.
U prvom delu dana magla može usporavati saobraćaj, koje trenutno ima na području Velikog Gradišta, Kuršumlije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Požege.
Iz AMSS-a upozoravaju vozače da voze pažljivije i na putevima u južnim i jugoistočnim krajevima Srbije, jer prema prognozi meteorologa u ovim područjima povremena kiša može donositi nešto zahtevnije uslove vožnje, slabiju vidljivosti, ali i opasnost od odrona kroz useke i klisure.
Na naplatnim stanicama, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja.
Kamioni na Batrovcima čekaju 12 sati, na Kelebiji i Horgošu dva sata, a na prelazu Bačka Palanka tri sata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Teretnjaci na Batrovcima čekaju 12 sati da izađu iz zemlje

Izvor: Blic, 30.Jan.2020

Povoljni vremenski uslovi za vožnju omogućavaju dobru prohodnost puteva ove večeri. Saobraćaj se na putevima van većih gradova odvija bez zastoja i prekida, umerenim intezitetom, a AMSS vozačima savetuje da i pored povoljnih vremenskih prilika imaju više opreza za volanom, da poštuju saobraćajne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.