Tompsonu prijava zbog Za dom spremni, odbio da potpiše

Izvor: B92, 06.Avg.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompsonu prijava zbog "Za dom spremni", odbio da potpiše

Knin -- Po završetku koncerta Marka Perkovića Tompsona u Kninu policija je tom pevaču uručila prekršajnu prijavu, jer je pevao "Za dom spremni".

Pevač je odbio da potpiše prijavu, javili su hrvatski mediji.

"Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK Dinara, prilikom održavanja koncerta povodom proslave Dana pobede i domovinske zahvalnosti, isti je glasno pevao 'Za dom spremni!', čime je počinio prekršaj iz člana 5. Zakona o prekršajima protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << DRH-a", stoji u prijavi.

Informacija o prijavi objavljena je na internet stranici namenjenoj Tompsonovim obožavaocima.

"Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona u nameri da ga privede na stranu, Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da bi Tompsonu uručili obaveštenje o prekršaju, jer je glasno pevao 'Za dom spremni'", stoji u informaciji koji je preneo index.hr.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) je na prvom programu prenosila koncert iz Knina, na kojem je glavna zvezda bio proustaški pevač Marko Perković Tompson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ustaši Tompsonu uručena prijava, odbio da potpiše!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2016

Po završetku koncerta Marka Perkovića Tompsona u Kninu policija je tom pevaču uručila prekršajnu prijavu, jer je pevao "Za dom spremni!", a pevač je odbio da potpiše prijavu, javili su danas hrvatski mediji...Foto: MONDO/screenshot.."Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK Dinara,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.